Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

BOTOX VS FILLERS

Botox i läpparna??

Ett vanligt missförstånd vi ofta hör i branschen är ”att personen har för mycket botox i läpparna”. Vi vill reda ut begreppen botox och fillers och förklarar kort för dig hur de olika preparaten här.

Vad är Botox och hur används det?

Botox är ett muskelavslappnande medel som används för att reducera mimiken och minska rynkor. Vanliga behandlingsområden är de horisontella linjerna i pannan och kråksparkar kring ögonen och ”argrynkan” Resultatet syns inte förrän efter ett par, tre dagar. Botox är inget man använder för att fylla läpparna med.

Vad är fillers och hur används det?

En fillerbehandling är en volymgivande injektionsbehandling baserad på hyaluronsyra som används för att släta ut rynkor, bygga upp förlorad volym, läppförstoring och även föryngra huden och behandla ärr. Det ger ett omedelbart resultat.

Botulinumtoxin är en injektionsbehandling som verkar avslappnande på de muskler du frivilligt eller ofrivilligt spänner som kan både leda till linjer, rynkor och spänningsrelaterad värk.

Resultatet är att linjer och rynkor som skapats av att du till exempel kisat mot solen eller rynkat pannan, mjukas upp och blir mindre synliga.

Botox är en förkortning av botulinumtoxin typ A och är en av världens vanligaste medicinska estetiska behandlingar som man också använder i förebyggande syfte.

0